CLOVIS TREE HOUSE: PLAY STRUCTURE 

Clovis, California  

Completed: September 2016

PROJECT DESCRIPTION:

A storybook house designed with whimsical nods to Tudor architecture, the 8’x8’ house footprint sits on top of a custom steel and carved foam tree base.  The piece is fully finished, inside and out. 

PROJECT SCOPE:

MCS concept artists worked one on one with a local client to create a play structure that his family would get years of enjoyment from.  The piece was fabricated with an interior steel armature, clad with EPS foam.  MCS artists added hand-carved details before the piece was coated with custom formulated polyurea.  A custom scenic paint treatment was added to all surfaces to finish the overall look of this piece.  ​
 

k 134
IMG_5389
IMG_5413
IMG_5439
H 2
IMG_5406
IMG_5498
IMG_5517
IMG_5509
IMG_5458
IMG_5533
IMG_5561
IMG_5549
IMG_5554
IMG_5568
IMG_5572
H 5.2
H 4b
k 816
k 131
k 133
8JlOSZIBpJpaUlDI8TP0dRbKQPX1VkebYO0FsCYvEik,YklgoIkoaQm-HMjdp3Vuq4WdrHJqfaJRXwheeI6YhQQ,30qUWqTjE6xQ